Ice cubes 1
Recept

ICE ICE baby – Creatieve (ice)Cubes

Het leven is als een ijsblokje. Je kan het vullen met de fijnste ingrediënten.

Kubusmi: “The art of making ice cubes”

Cubes? Beperk je niet tot vier kanten: maak eens een ijsbol! Of volg onze suggesties!

Let's get fruity

Voor wie zich afvraagt hoe je je dag kleurt? Simpel! Vul een ijsblokje met zacht fruit zoals bessen, stukjes aardbei, … frambozen. Of pureer overrijp fruit en vries het in. Geen fruit in huis? Ook de meeste vruchtensappen & grenadines zijn invriesbaar tot een verkoelend kleurenpalet.

De truc met het ijs en fruit is om de ijsplateau slechts voor de helft te vullen met water. Vries in. Leg daarna het fruit op het bevroren ijs en giet er water overeen. Geef het nog wat tijd in de diepvries en tadáá: een ijssculptuur om ‘u’ tegen te zeggen!

Let's get spicy

Voeg kruiden zoals munt & basilicumblaadjes of eetbare bloemen toe voor een extra toets. Of probeer eens ijsblokjes van thee: een voltreffer in iced tea!

Let's get practical

Ijsblokjes zijn het coole middel bij uitstek om restjes weg te werken. Vries restjes wijn in en serveer ze later in een sangria. Prepareer ijsblokjes van oude koffie en maak er een heerlijke frozen coffee van.

Mag het iets meer zijn? Maak dan ijsblokjes van gesmolten chocolade of vanille. Het is verrassend lekker in een ijskoud glas Bailey’s of ijskoffie!

Let's get beautiful

IJsblokjes zijn lekker, leuk én komen je huid ten goede. Met groene thee, peterselie, rozenwater of aloë wera tover je ijsblokjes om tot ware wellness blokjes. Het zorgt voor een schitterende huid. Wedden dat je vriend of vriendin alweer voor je smelt?

Ice cubes 5 Ice cubes 4

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com