Baked quiche pie with greens
Recept

Kiesj voor asperges!

Of quiche mét asperges?

Ah, de lente! Hét seizoen bij uitstek om te proeven van lieverds uit volle grond. Met liefde geteeld door De Pleynhoeve van net om de hoek!

Tags bij dit recept

BENODIGDHEDEN

  1. 1 bussel asperges
  2. 4 eieren
  3. 200ml room
  4. Mortadella
  5. Pistachenootjes
  6. Pakje bladerdeeg


BEREIDINGSWIJZE

  1. Doe het bladerdeeg in de taartvorm en prik er gaatjes in.
  2. Maak een eiermengsel met de eieren en room. Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
  3. Snij de asperges in lamellen en wok ze even in olijfolie.
  4. Hak de pistachenootjes fijn en snij de mortadella in fijne reepjes.
  5. Meng de asperges, nootjes en mortadella onder het eierbeslag.
  6. Stort het mengsel in de met bladerdeeg beklede taartvorm.
  7. Bak af in een voorverwarmde oven van 180°C.
VE BBQ73

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93