Soep
Recept

Soep - Start het nieuwe jaar soeper simpel

Super Soep

Hey, ’t jaar is nog maar pas begonnen, maak het jezelf nog niet te moeilijk! Maak soep!

Tags bij dit recept

Na al dat feestelijk zwoegen in de keuken, mag tafelen soeper eenvoudig zijn.

Serveer gewoon soep

… En neem ‘gewoon’ met een korreltje zout. Je kan steeds onze huisgemaakte natuursoepen verrijken met room, kaas uit de kaastoog, Boursin, Philadelphia, balletjes, lardons of foie gras.

Of maak eens een notencrumble:

Hak enkele walnoten grof. Meng met 1 el gehakte bladpeterselie en een teentje geperste knoflook. Even het peper- en zoutvat erbij halen en je hebt een heerlijk krokantje.

Serveer een feest

Het eindigt niet na kerst, maak er opnieuw een feestje van. Wist je dat je soep heel creatief kan serveren? In kleine glaasjes, in wijnglazen, in koffietasjes, … Of serveer je soep in een uitgeholde pompoen of pistolet.

Maak eens een eetbaar soeppotje:

Terwijl je soepje op het vuur staat, kan je de kapjes van de pistolets snijden. Heb je nog wat creativiteit over na de drukte van de feestdagen? Snijd het kapje in tot stervorm!

Hol de broodjes uit, maar gooi ‘het wit’ niet weg. Kneed de broodplukjes tot kleine balletjes. Bak ze met wat olijfolie, zout en knoflook bruin in de pan. Lekker om later bij de soep te doen.

Zet je oven op 180°. Leg de uitgeholde pistolets op een blakplaat en schuif deze enkele minuutjes in de voorverwarmde oven.

Doe een pollepel soep in de pistolet en geniet!

Soep 1

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com