Belgunique
Verhaal

All Aboard - Partners Van Van Eccelpoel

Lekker Lokaal

Samen sterk: klinkt bekend? Niets is minder waar. Van Eccelpoel slaat graag de handen in elkaar met twee unieke bedrijven: Smaakmakers en Belgunique. Met als key words: lekker en lokaal.

Bij Van Eccelpoel doen we normaal niet aan hokjesdenken. Deze ene keer maken we een uitzondering. We steken Smaakmakers en Belgunique in het vakje “lekker lokaal”.

Smaakmakers

Tony Verberne stampte zo’n dertig jaar geleden een slagerij-traiteur uit de grond in Olen. Met de komst van zijn zoon Jelle was opvolging algauw verzekerd. Gebeten door traiteur en BBQ, begonnen ze met het concept Smaakmakers.

Niet je alledaagse traiteur met koude plats, maar stoere BBQ-gerechten met finesse.

Met de neuzen en creativiteit in dezelfde richting, kan dit niet anders dan een mooie samenwerking opleveren.

Belgisch talent

Belgunique, een initiatief van zussen Sofie Smolders en Kim Smolders, zet lokaal talent in de spotlight. Ze dragen ambacht in het hart. Do we need to say more? Ook wij delen deze filosofie.

Daarom maken we in de nieuwe winkel graag plaats voor op en top Belgische, artisanale producten. Van sjakos tot confituur: een voor een Belgisch, ambachtelijk en kwaliteitsvol. Het platform brengt meer dan 150 Vlaamse en Waalse makers samen met hun kopers, en vice versa!

In de Belgunique shop @Van Eccelpoel gaan er op roterende wijzen talenten hun producten verkopen in de winkel. Er zal telkens een assortiment zijn van een zestal lokale talenten en dit assortiment zal vaak wijzigingen. Denk aan keramiek, leuke interieur objecten, juwelen en muurdecoratie. Ook staat er elke week een talent in de kijker.

Denk jij wat wij denken? Achter dat eindejaarscadeau hoef je niet langer te zoeken!

Smaakmakers 2 Belgunique 1

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93