Maak afspraak
Artisanaal Stokbrood
Verhaal

De Baguette: ons stok(brood)paardje

Hoofdingrediënt: geduld

Ons artisanaal desemstokbrood rust zo'n 24u alvorens het de oven in gaat. Resultaat: knapperig brood met een zacht hartje.

Tags bij dit verhaal

Du pain, du vin … meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Zeker niet als het stokbrood uit onze bakkerij komt.

Onze bakkers presenteerden ons een vernieuwde baguette om van te smullen. Gemaakt met eigen desem en op de Franse manier: à l’aise.

Het deeg krijgt 24 u om te rusten en rijzen. Daarna wordt het voldoende gekneed en gevormd. Met een inkeping op de juiste plek, is het deeg klaar om te bakken in de oven.

Resultaat: krokant brood met een zacht hartje. Heerlijk is het besmeerd met een royale laag hoeveboter en wat gerookte ham!

Om te soppen, bij de bbq, of gewoon zo: stokbrood (s)maakt altijd gelukkig.

Ve75

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »