Artisanaal Stokbrood
Verhaal

De Baguette: ons stok(brood)paardje

Hoofdingrediënt: geduld

Ons artisanaal desemstokbrood rust zo'n 24u alvorens het de oven in gaat. Resultaat: knapperig brood met een zacht hartje.

Tags bij dit verhaal

Du pain, du vin … meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Zeker niet als het stokbrood uit onze bakkerij komt.

Onze bakkers presenteerden ons een vernieuwde baguette om van te smullen. Gemaakt met eigen desem en op de Franse manier: à l’aise.

Het deeg krijgt 24 u om te rusten en rijzen. Daarna wordt het voldoende gekneed en gevormd. Met een inkeping op de juiste plek, is het deeg klaar om te bakken in de oven.

Resultaat: krokant brood met een zacht hartje. Heerlijk is het besmeerd met een royale laag hoeveboter en wat gerookte ham!

Om te soppen, bij de bbq, of gewoon zo: stokbrood (s)maakt altijd gelukkig.

Ve75

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com