Artisanaal Stokbrood
Verhaal

Baguette Van Eccelpoel: ons stok(brood)paardje

Hoofdingrediënt: geduld

Du pain, du vin … meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Zeker niet als het stokbrood uit onze bakkerij komt.

Tags bij dit verhaal

« Terug naar overzicht

Du pain, du vin … meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Zeker niet als het stokbrood uit onze bakkerij komt.

Onze bakkers presenteerden ons een vernieuwde baguette om van te smullen. Gemaakt met eigen desem en op de Franse manier: à l’aise.

Het deeg krijgt 24 u om te rusten en rijzen. Daarna wordt het voldoende gekneed en gevormd. Met een inkeping op de juiste plek, is het deeg klaar om te bakken in de oven.

Resultaat: krokant brood met een zacht hartje.

Om te soppen, bij de bbq, of gewoon zo: stokbrood (s)maakt altijd gelukkig.