Balagan – gezellige chaos
Boker Tov brengt een heerlijk allegaartje van smaken samen in een Balagan-box. Een gezellige chaos om te delen. Denk aan smaakvolle dips zoals Labneh, Baba Ganoush, Matbucha en hummus met kraakverse pitabroodjes.
Dips ontrafeld
Hummus: ons allen, waarschijnlijk, welbekend. Zijdezachte dip op basis van kikkererwten. Werk af met een geutje olijfolie en sumak for the real deal!
Baba Ganoush: smaakvolle spread op basis van geroosterde aubergine en tahin. Top af met geroosterde sesamzaadjes voor extra crunch.
Labneh: gezouten yoghurtdip met een zuurdere smaak. Een must bij de mezze!
Matbucha: Midden-Oosterse dip op basis van tomaten en geroosterde paprika.
Boker Tov – a Tel Avivian Love Story
Tom & Lori delen de liefde voor elkaar en... lekker eten. Lori’s roots leiden naar Tel Aviv. Een smaakvolle smeltkroes van verschillende culturen en culinaire tradities. Denk aan Baba Ganoush, Chicken Schnitzel en hummus. Verse kruiden, groenten, fraîcheur en smaakmakers vormen de basis van deze bruisende keuken.
Lori en chef Thomas Swenters staken de smaakpapillen bij elkaar en ontwikkelden de gerechten van Boker Tov. Swenters vult met Boker Tov zijn culinaire palmares aan waarop the Upper Room Bar van the Jane, De Librije en Godevaart prijken.
Gerechten gekruid met knowhow en een extra portie liefde - een must-try voor de foodie!