Bokertov Tel Aviv theedenstories 217 1 1
Verhaal

Boker Tov

Beteavon!

Hoor je het bij de titel in Keulen donderen? Het zijn woorden die de ziel van de gelijknamige Israëlische deli ‘Boker Tov’ weerspiegelen. Een warme ‘welkom’ en ‘smakelijk’. Woorden die liefde uitstralen. Net als het koppel dat aan de wieg van dit Antwerpse concept staat. Lori & Tom brengen een stukje Tel Aviv naar onze versmarkt. Ontdek verschillende verrassende dips die je in een handomdraai op tafel zet.

Tags bij dit verhaal

Balagan – gezellige chaos

Boker Tov brengt een heerlijk allegaartje van smaken samen in een Balagan-box. Een gezellige chaos om te delen. Denk aan smaakvolle dips zoals Labneh, Baba Ganoush, Matbucha en hummus met kraakverse pitabroodjes.

Dips ontrafeld

Hummus: ons allen, waarschijnlijk, welbekend. Zijdezachte dip op basis van kikkererwten. Werk af met een geutje olijfolie en sumak for the real deal!

Baba Ganoush: smaakvolle spread op basis van geroosterde aubergine en tahin. Top af met geroosterde sesamzaadjes voor extra crunch.

Labneh: gezouten yoghurtdip met een zuurdere smaak. Een must bij de mezze!

Matbucha: Midden-Oosterse dip op basis van tomaten en geroosterde paprika.

Boker Tov – a Tel Avivian Love Story

Tom & Lori delen de liefde voor elkaar en... lekker eten. Lori’s roots leiden naar Tel Aviv. Een smaakvolle smeltkroes van verschillende culturen en culinaire tradities. Denk aan Baba Ganoush, Chicken Schnitzel en hummus. Verse kruiden, groenten, fraîcheur en smaakmakers vormen de basis van deze bruisende keuken.

Lori en chef Thomas Swenters staken de smaakpapillen bij elkaar en ontwikkelden de gerechten van Boker Tov. Swenters vult met Boker Tov zijn culinaire palmares aan waarop the Upper Room Bar van the Jane, De Librije en Godevaart prijken.

Gerechten gekruid met knowhow en een extra portie liefde - een must-try voor de foodie!

Bokertov Tel Aviv theedenstories 375 Bokertov theedenstories 196 1 2

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93