Desiree 201020 0381
Verhaal

Désirée Koffie

Proef op zaterdag 8/5 van deze kwaliteitskoffie

Een tijdje geleden stelde Chef Pâtissier Roger van Damme (bekend van o.a. Het Gebaar, Njam…) zijn nieuwe project voor: Désirée. Deze lijn brengt de ziel van de gelijknamige tearoom naar jouw eigen keuken. Met allerhande bakmixen, extracten, confituren, … Ga je zelf aan het beslag! Bij zulke zalige zoetigheden hoort uiteraard een smaakvolle kop kwaliteitskoffie.

Tags bij dit verhaal

De drie koffiesoorten zijn in capsulevorm en bonen te verkrijgen. Ze zijn tot in de perfectie gebrand, voor de ultieme smaakervaring. Zowel de koffieliefhebber als het brede publiek zal deze koffie van Désirée smaken…

Zalig lekker bij verschillende soorten patisserie!

CLASSICO – verkrijgbaar in bonen, gemalen & capsules

Mengeling van hoogwaardige arabicabonen uit Zuid-Amerika en Afrika. Een mélange van drie superieure bonen brengt een fijne, fruitige smaak verder met een licht zuurtje.

Proefnota’s Roger

Een bijzonder toegankelijke, zachte koffie. De koffie is fruitig en floraal. Een licht zuurtje en een karamelachtige zoetheid zijn uitstekend gebalanceerd!

RISTRETTO – verkrijgbaar in bonen & capsules

Blend van 3 Zuid-Amerikaanse koffiebonen. Door de hoge ligging vormt er een mooie aciditeit met volle aroma’s.

Proefnota’s Roger

Deze koffie is een echte krachtpatser. Tonen van chocola verzorgen een volle smaakbeleving. Dit is mijn persoonlijke favoriet door z’n karakter en elegantie.

DECAFEINE – verkrijgbaar in bonen & capsules

Mix van twee Zuid-Amerikaanse arabicabonen van hoge kwaliteit. Geniet van een aangename zachtheid.

Proefnota’s Roger

Deze koffiebonen zijn iets harder gebrand. Dat zorgt voor een aanwezig bittertje. De aciditeit brengt alles mooi in balans. Ondanks de gedecafeïneerde bonen, heeft deze koffie een mooie body. Een doordrinkertje!

2020 06 26 Desiree 089 Desiree 040920 0003 1126x1126 Desiree 010620 0186 1126x1126

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93