Karine 1
Verhaal

De beste kazen verkrijgbaar in de Kempen

Geproefd en goedgekeurd door Karine

Voor spectaculaire kazen moet je bij kaasmeesteres Karine zijn. Ze heeft een grote liefde voor kazen die aanstekelijk is.

Tags bij dit verhaal

Karine Janssen is onze kaasmeesteres. Haar passie voor kaas deelt ze dan ook graag met de klanten.

Spectaculaire en overheerlijke kaasschotels stellen ze met plezier voor je samen.

Lees hier alvast het verhaal van Karine, die zich omschoolde tot gediplomeerde kaasmeesteres.

Karine's liefde voor kazen: die voel je!

Karine’s voorliefde voor kaas is er met de paplepel in gegoten.

Karine: "Als kind al at ik altijd kaas op mijn boterham. Charcuterie kon me minder bekoren. Als het feest was bij ons thuis, dan kwam er gegarandeerd een kaasschotel op tafel!"

Gediplomeerd Kaasmeesteres

Karine is kaasmeesteres. Zij volgt hiervoor een opleiding waar ze ook zélf kaas leert maken. In de les leert onze kaasmeesteres vooral proeven, om klanten advies op maat te kunnen geven!

Karine: "Tijdens de opleiding leer je vooral op een andere manier proeven. Zo herken je vlugger smaken en kan je de klanten beter adviseren. Ik kreeg dan ook de kans van Van Eccelpoel om avondschool te volgen. We leren ook zelf onze kaas maken, op ambachtelijke wijze. Ieders smaak is natuurlijk anders."

Karine's Kaasplanken

Bij Van Eccelpoel is er een grote keuze aan de meest uiteenlopende kazen. Karine trok hiervoor, samen met Van Eccelpoel, naar de vroegmarkt in Rungis, Parijs. Zo werd ons assortiment nóg verder uitgebreid met smakelijke, ambachtelijke kazen! Op deze manier kan Karine weer heerlijke kaasplanken creëren.

"Ik eet het liefst kazen die goed afsmaken , zoals: stilton of roquefort. Maar ook een zachte, smeuïge kaas kan me bekoren. Mijn absolute favoriet? Moliterno Tartufo! Deze kaas is geïnjecteerd met verse truffel. Als je die kaas ruikt... Dat is de absolute top!"
Rsz Karine 3 Rsz Karine 4

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93