Van Eccelpoel winkel100
Verhaal

Ervin’s Bread – Bezield door brood

Get (B)ready

Bezieler Erwin Linhart is een chef in hart en nieren. Hij verhefte brood tot een culinaire parel mét het voordeel dat het kan ingevroren worden. Zo heb je steeds een heerlijk broodje bij de hand!

Belgische focaccia

Ondertussen staat zoon Arne Linhart aan het roer, even bezield door brood. Deze chef maakt brood voor chefs. Dat mag zowel op restaurant als thuis zijn! Met een basis van Ervin’s Bread bak je steeds smaakvolle broodjes die iedereen weet te smaken.

Dat alles zonder smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Verse kruiden, artisanale bloemsoorten en olijfolie van de allerhoogste kwaliteit vormen de basis van deze bekoorlijke broden.

Gezelligheid in een handomdraai

Diepvriesbroden hebben wel eens de reputatie smaakloos te zijn. Deze artisanale broden bewijzen het tegendeel! Ze zijn handgemaakt, met verse ingrediënten en een pak knowhow. Dankzij het flashfreezing-proces waan je jezelf bij het proeven van een krakende focaccia in het zuiden van Italië.

Forever focaccia

Naar onze mening kan focaccia altijd. Het veelzijdige product leent zich naar ieders smaak. Of het nu belegd is met kruidenkaas en zalm of met een olijventapenade: focaccia is een tijdloze klassieker die uitstekend in ons kraam past.

De verschillende soorten broden leiden tot oneindig veel mogelijkheden. Ontdek deze toppers uit ons assortiment in de diepvries:

  • Focaccia
  • Sesame seeds
  • Basil
  • Sweet roasted red peppers
Van Eccelpoel winkel98

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com