Feestkriebels
Verhaal

Feestkriebels bij Van Eccelpoel

Iedereen doet mee!

We moeten het toegeven: voor wie bij Van Eccelpoel werkt is kerst en nieuwjaar nooit meer hetzelfde. Aanschouw het met eigen ogen en kom op 24/12 en 31/12 naar onze versmarkt. Check via deze weg onze feestelijke openingsuren en krijg onze feestkriebels stevig te pakken!

« Terug naar overzicht

Wanneer de bladeren beginnen te vallen, begint de winterjeuk bij Van Eccelpoel. De bakkerij geurt naar speculaas, kerstversiering wordt voorzichtig opgehangen, Mariah Carey schalt door de winkel,… Ja, de feestdagen komen eraan!

Buiten is het ondertussen guur en grijs, maar binnen loopt onze ploeg warm voor de feestdagen. Een beetje zenuwen, maar vooral drive neemt de bovenhand.

Elke klant een gezellige en lekkere eindejaarsperiode bezorgen, zit in elke afdeling top of mind. Van charcuterie tot boekhouding: iedereen trekt mee aan dezelfde kar die Kerstmis heet.

Wist je dat de marketing en HR de jaarlijkse inpakkers zijn van de eindejaarsbestellingen? Steevast dansend met “De Tijdloze” van Stubru op de achtergrond.

Net als bij elke familie, is elk lid, of elke collega, onmisbaar. Als je bij Van Eccelpoel werkt, is kerst en nieuwjaar nooit meer hetzelfde. Kerst bij Van Eccelpoel is keihard werken, alles doen met plezier en vooral: in slaap vallen tijdens het familiefeest.

OPENINGSUREN KERST & NIEUWJAAR

Zaterdag 22/12: 8u-18u
Zondag 23/12: 8u-14u
Maandag 24/12: 8u-15u
Dinsdag 25/12 KERST gesloten
Woensdag 26/12: gesloten
Zaterdag 29/12: 8u-18u
Zondag 30/12: 8u-14u
Maandag 31/12: 8u-15u
Dinsdag 1/01 NIEUWJAAR: gesloten
Woensdag 2/01: gesloten

Wij wensen je alvast een warme eindejaarsperiode!