Maak afspraak
VE kerst87
Verhaal

Feesttip 4 - Aan tafel!

Stevig gekookt met kerst? Doe het met oudjaar wat rustiger aan. Vervang ‘stress en kopzorgen’ door ‘gezellig tafelen’. Laat je inspireren door onze eindejaarmenu’s!

Tags bij dit verhaal

Vlees, vis of vegetarisch?

Vind het allemaal terug in onze zorgvuldig samengestelde eindejaarsfolder. Een zekerheid: bij alles past een ‘ouderwetse’ kroket!

We geven je graag een suggestie-menu mee!

Suggestie-menu

Aperitief

  • Glaasje champagne Bollinger Special Cuvée
  • Koude hapjes: beuling met gekarameliseerde appel, mini pokébowl met scampi, kipspiesje met mangochutney, huisgemaakte bladerdeeghapjes


Voorgerecht

  • Ambachtelijke mini-kaaskroketjes


Hoofdgerecht

  • Reeragout met boschampignons of Leontines Noordzeepotje geserveerd met amandelkroketjes en een winters groentepalet


Dessert

Kerststronk van onze bakker met mokka crème au beurre

VE kerst36

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »