Pulled pork sandwich with smoked pork meat meat cleaver min
Verhaal

GRILLIGE NIEUWIGHEDEN

Get in my (pork)belly!

Nieuw: traag gegaarde vleessoorten. Gemarineerd en afgekruid tot de perfectie. Even opwarmen op de BBQ, grill, in de oven of pan en je kan aan tafel! Let op: bak deze producten niet te lang. Sappigheid gegarandeerd!

Tags bij dit verhaal

Een smaakvolle marinade en extra trage garing garanderen sappig vlees!
Ontdek onze verschillende soorten voorgegaard vlees:

RUNDERBRISKET
Graangevoederd rundvlees van de borst. Op smaak gebracht met een droge kruidenrub.

KALKOENBRISKET
Kruidig stuk kalkoen. Slow cooked for your pleasure!

GEMARINEERDE SHORTRIB
Shortrib van rund. Op een lage temperatuur en traag gegaard!

PULLED PORK
Een van de klassiekers! Gemarineerd draadjesvlees van het varken.

TRAAG GEGAARD BUIKSPEK
Lekker stuk spek - natuur of gelakt!

Hoe opwarmen?

Even opwarmen volstaat! Verwarm het vlees tot de kern.

BBQ - Vlees opwarmen op het koelere deel van de BBQ.

OVEN - Reken een kwartiertje per 0,5 kg op 160°C.

PAN - Opwarmen op een zacht vuurtje.

Roast barbecue red pork min Homemade pulled pork burger with caramelized onion bbq sauce

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93