Van Eccelpoel winkel42
Verhaal

Happy Food

Van Eccelpoels zoektocht naar Happy Food

Op de internationale dag van het geluk zijn we op zoek gegaan naar voeding waar je helemaal gelukkig van wordt! Yeah baby!

We leggen je graag uit waarom. Want naast lekker eten en drinken, voorzien we je ook met alle plezier van gespreksstof aan tafel.

  1. Groene groenten: eat your greens. Spinazie, boerenkool, … Naast hun groene kleurtje, hebben ze nog enkele zaken gemeen. Ze bevatten verschillende B-vitamines, waaronder foliumzuur, dat cruciaal is voor de aanmaak van cellen. Bovendien zorgt dit zuur voor de aanmaak van serotonine, een waar geluksstofje. Ook zitten deze groene makkers bomvol magnesium. Magnesium is een energiebom dat stressverlagend werkt. Time to chill!
  2. Vette vis: weer een bron van die onverslaanbare omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn ideale maatjes van verschillende cellen, organen en ons immuunsysteem. Maar ook met de hersenen vormt vette vis een uitstekende match... Het is een bron van happy thoughts én het doet je hersenen groeien!
  3. Eieren: blij met een ei. Dat mag je gerust letterlijk nemen. Een ei bestaat, naast een eiwit en dooier, uit allerhande vitamines en mineralen. Denk aan zink, vitamine B, jodium, omega-3 vetzuren en uiteraard eiwitten. Die laatsten geven je voor een lange tijd een verzadigd gevoel.

We all like a tikkeneike in the morning, sure we do!

VE23 Egg

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com