Bestcharcoal
Verhaal

I just kool'd to say...

... I love BBQ

De perfecte BBQ begint bij de basis: de kolen, dus! Met BestCharcoal haal je kolen van restaurantkwaliteit in huis. Het aanmaken duurt slechts een kwartiertje. Geniet daarna van maar liefst 3 uur BBQ-plezier!

Tags bij dit verhaal

Wij stellen met trots onze beste BBQ-buddy voor: Best Charcoal. Met Best Charcoal verhef je jouw grillpartij tot een haute BBQ experience...


Deze houtskoolsoort is van restaurantkwaliteit. Stook je BBQ in een kwartiertje warm. De kolen garanderen 3 uur BBQ-plezier. Door de grote brokken is er een mooie luchtstroming wat ‘m ideaal maakt voor een low & slow BBQ. Zei er iemand 'haute BBQ'?

Hout vasthouden

Harde houtsoorten maken de beste kolen. Daarom kiezen ze bij Best Charcoal voor Quebracho Blanco, oftewel ‘de bijlbreker’. De mix van beukenhout en eik geven een aangename geur af, maar zullen niet overheersen in smaak.

De selectie van het hout gebeurt met de hand. Daarna worden de kolen ambachtelijk vervaardigd.

Op hete kolen...

De kolen bereiken extreem hete temperaturen. Urenlang wachten op een worstje of saté? Not with these babies... Ondanks de hoge temperatuur, geniet je van een rookvrije BBQ.

Liefde, zweet & tranen

Achter deze hete kolen schuilt een proces van liefde, zweet en tranen. En niets anders dan dat: aan deze kolen worden geen chemicaliën of bindmiddelen toegevoegd.

De houtskool is 100% natuurlijk, wat ons als muziek in de oren klinkt. De houtsoorten die gebruikt worden, dragen het FSC-keurmerk.

Lifehack: maak je BBQ in no time aan met een eierdoosje! Plaats stukken houtskool in de eierdoos en steek het aan.

Geprikkeld om te BBQ'en? Ontdek hier ons BBQ-menu.

VE BBQ107 VE BBQ158

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93