Dsc 0232
Verhaal

IN DE PERS: (eindelijk) verse vis bij Van Eccelpoel

Een artikel van Paul Huysmans

Made in Kempen schreef een mooi artikel over onze gloednieuwe vistoog: een toog vol goeds van de zee.

Tags bij dit verhaal


Vanaf deze week kunnen liefhebbers van verse vis ook terecht bij versmarkt Van Eccelpoel in Herentals. De vistoog verhuist volgend jaar mee naar de in aanbouw zijnde grotere winkel.

“Eigenlijk hebben we in onze huidige winkel geen plaats voor een vistoog”, geeft zaakvoerder Lawrence Vechter toe. “Maar toen we de kans kregen om visspecialist Peter binnen te halen, hebben we niet getwijfeld. Hij is chef-kok en had ooit een eigen vismarkt. De perfecte combinatie want we willen zowel verse vis als bereidingen aanbieden. Sinds twee weken werkt hij voltijds voor ons. Momenteel stelt hij het assortiment samen en test hij bereidingen uit.”

Nieuwbouw

Van Eccelpoel maakt al zeventig jaar deel uit van het Herentals straatbeeld. De versmarkt werd opgericht door de grootmoeder van de huidige zaakvoerder. “Mettertijd kwamen er gespecialiseerde afdelingen, zoals een slagerij, een warme bakkerij, een kaastoog, een wijnkelder en een groenten- en fruitafdeling. Een winkel vol verse producten dus, enkel vis ontbrak nog. Onze vaste visleverancier levert uitstekende kwaliteit maar we willen dat de klant bijgestaan wordt met persoonlijk advies. Dat doet Peter vanaf volgende week, elke donderdag, vrijdag en zaterdag.”

Eind volgend jaar verhuizen de ongeveer 40 medewerkers naar een grotere winkel, die momenteel in aanbouw is naast de huidige locatie. “Onze oppervlakte breidt dan uit van 800 vierkante meter naar 1400 vierkante meter.”

Vis_1 Vis

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93