Maak afspraak
Moederdag 2
Verhaal

Moederdag – Voor elke mama een gepaste mand!

Verras moederlief met een mand gevuld met lekkers! Waan jezelf roodkapje en ga op pad door onze winkel op zoek naar het gepaste cadeau.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen enkel probleem: wij staan je graag bij in je keuze. Contacteer onze specialisten voor een mand naar smaak en budget.

Wij doen alvast enkele suggesties!

De gezelligaard

De gezellige mama vult elke vrije moment met een heerlijk tasje, giet liters specialty koffie op en serveert er, uiteraard, verschillende soorten chocolade en artisanale koekjes bij!

Ook deinst ze er niet voor terug enkele ‘speciallekes’ erbij te serveren. Zoals onze honingparels bijvoorbeeld: een pareltje honing die je in thee smelt. Een eyecatcher die bijzonder lekker smaakt!

De fit mom

De fit mom vindt altijd wel een moment om die work out te knallen en achteraf een gezonde maaltijd voor te schotelen. Zo is ze bijvoorbeeld zot van superfoods, gezonde snacks en, als het kan, een flesje kombucha.

Deze mama heeft als motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Dat treft: daarvoor hebben we alles in huis!

De cosmo(m)

Horen we daar apero-time? Als je op bezoek gaat bij deze mama, tovert ze de keuken om in een bodega van jewelste. Steeds tijd om te borrelen met een lekker glaasje.

We stellen graag een cocktailpakket voor ze samen met heerlijke dippers, grissini en andere zalige aperitiefhapjes!

De klassieker

Ah, de brunch op moederdag: daarvoor staan we graag op. Gun je mamalief rust op deze hoogdag en bestel een superdeluxe brunchmand. Wij vullen deze luxueuze mand graag met topproducten van jewelste en doen er met plezier een grote strik omheen!

De strekenmoeder

Lekkers met streken verpakt in een grote mand. Deze mama gaat steeds op zoek naar het beste uit de buurt. Van streekbiertje tot een heerlijk kaasje: alles kan! Indien het van iets verder mag komen, verrassen we graag met voltreffers uit alle windstreken.

Coffee mom Fit mom Cosmom

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »