Nightwatch 6
Verhaal

Nightwatch - 100% energie in een 25cl blikje

Wat kan Nightwatch voor je doen?

Heeft er hier iemand een dip? Probeer Nightwacht eens!

We hebben de zon zien zakken in Nightwatch. Letterlijk: Nigtwatch is een dosis vitamine C in een 25cl blikje.

Nightwatch zorgt voor power en focus wanneer je positieve energie het even laat afweten. Iets wat niet verwonderlijk is met de alledaagse drukte.

Aan die drukte ontsnappen de Quichuan-stamleden volledig. Hoe we zo ineens bij deze stam terecht komen? Hun thuis is waar het Guyuasa kruid groeit, in het Amazonewoud, meer bepaald in Ecuador.

Gua-watte?

De stam haalt alertheid uit het kruid. Guayasa (goe-wa-you-sa) bevat cafeïne, essentiële aminozuren, diverse vitamines en mineralen. Het is de wekker die de stamleden op ronde wakker houdt.

Deze bewakers van de nacht worden ‘nachtwakers’ genoemd. Zie jij het verwantschap met de naam van het flesje?

Nachtwaker

‘Nightwatch’ of ‘nachtwaker’ benoemd het (bijna) magische kruid. Magisch, want ondanks de uitdagingen van het regenwoud, blijven de stamleden fit tot hun laatste levensjaren. Doe ze het maar eens na!

Positivitea

Je weet dus waaraan je je kan verwachten na enkele slokken Nightwatch! Iedere slok is soepel en mild zonder wrange nasmaak.

De smaak van Nightwatch doet denken aan een mix tussen thee en ijsthee. Het is de smaak van positiviteit zonder een extreem zoet randje. Het aantal toegevoegde suikers in Nightwacht is beperkt, waardoor de suikerdip achterwege blijft.

Het energiedrankje vangt vooral de natuur in een flesje. Fruit- en bloemenextracten en het Guayusa kruid zorgen voor een zinderende smaaksensatie!

Hoewoewawa! Hoewoewoewawa! Of hoe je je voelt na een portie Nightwacht ;)


Nightwatch 5 Nightwatch 7

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93