Maak afspraak
Boss Ladies
Verhaal

SELF: Boss ladies zetten Herentals in beweging

Van oude hoeve naar gezondheidskathedraal

Van Eccelpoel en healthy concept SELF slaan de handen in elkaar. Claire Luyten en Laurence Colpaert transformeerden een oude hoeve om tot gezondheidskathedraal. Daar brengen ze mensen in beweging én geven ze voedingsadvies op maat.

Tags bij dit verhaal

“Gezonde voeding on-the-go kan je bijna niet vinden in onze regio. Daarom is het leuk om samen een pasklare oplossing te voorzien.”, aldus de SELF-dames.

Van Eccelpoel & Self werkten enkele gerechten uit die je gewoon uit de koeling kan vissen. Lekker makkelijk.

Aangezien we bij Van Eccelpoel gezonde voeding zeer belangrijk vinden, sprongen we maar wat graag mee op de kar! Vooraf gegaan door een squat, natuurlijk…

Beweging & Beleving

De twee vriendinnen leerden elkaar kennen in de lagere school. De passie voor sport en gezondheid zat er altijd in. Na een studeercarrière sportkot en voedingsleer, begon het idee drie jaar geleden te groeien. Met resultaat: SELF, a healthy concept, werd geboren.

De weg naar succes is bij iedereen anders. “Bij de een is dat bewuster eten… De ander zal extra sporten. Dat is bij elke persoon anders. Daarom beginnen we elke samenwerking met een uitgebreid gesprek om te kijken waar we de focus leggen.”, aldus de twee zaakvoersters.

Laurence en Claire willen op een plezante manier mensen bewust maken van gezonde voeding en beweging. “We willen ervoor zorgen dat naar hier komen een echte belevenis is. We zijn begaan met onze klanten. We kennen iedereen. Die persoonlijke band fungeert ook als stok achter de deur. Dat motiveert om vol te houden.”

Het pand zelf en de groene omgeving dragen daartoe zeker bij. “Buiten trainen of een bootcamp in het bos: deze plek is ideaal om alles te geven!”, zegt Laurence.

Become the best version of yourself

Claire & Laurence geloven niet in diëten. Thank God!

Ze geloven wél in een verandering van levenstijl. “Daarom werken we op maat. We willen helpen om je de beste versie van jezelf te laten worden op een haalbare manier.” Dat doe je volgens het tweetal absoluut niet door een dieet te volgen. Een aanpassing van mindset is de sleutel tot succes.

“Gezonde voeding is zoveel meer dan een krop sla. Ook van een gezonde maaltijd moet je kunnen genieten. Het is vooral belangrijk om evenwicht te vinden. We supporteren vooral het inlassen van een cheat-day. Geniet dan extra van dat stuk pizza of pak frieten!”, aldus Laurence.

Volgens het duo bestaat er een vertekend beeld over een gezonde levensstijl. Claire: “Het is niet omdat je gezond wil leven, dat niets meer mag. Sommige mensen denken dat ze zich moeten opsluiten om gezond te leven. Kom samen met vrienden en organiseer eens een gezonde apero. Vervang de chips gewoon door dipgroentjes en hummus.”

Een gezonde apero? Dat klinkt alvast als muziek in de oren!

Benieuwd naar de formules van SELF? Surf alvast naar hun website!

“Gezonde voeding is zo veel meer dan een krop sla”
Self 9 Self 4 Self 8

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »