Water
Verhaal

Tournée Minérale!

“Pascalleke, voor mij een waterke!”

Doe jij mee aan Tournée Minérale? Check enkele non-alcoholische voordelen voor dat duwtje in de rug.

Tags bij dit verhaal

No worries! Wij helpen je volhouden met enkele voordelen:

  1. Je slaapt beter. Van alcohol krijg je dat snoezelig gevoel, waardoor je makkelijk indommelt. De kwaliteit van je slaap is echter veel minder! Door dat glaasje alcohol uit je dieet te knippen, slaap je écht als een roosje. Oh ja, ook je concentratie is veel beter.
  2. De lever doet grote afbraakwerken aan dat glaasje alcohol. Daardoor worden sommige gifstoffen niet verwerkt. Gevolg: een grauwe, droge huid met een ontsteking hier of daar. Door een tijd alcohol te laten, zal je een babyhuidje hebben als nooit tevoren.
  3. Hey, no shame! Heb je aan de familietafel een politieke kwestie te hevig bediscussieerd met tante Josée door dat glaasje te veel? Da’s verleden tijd; met dat glas bruiswater achter de kiezen, blijf je steeds diplomatisch.


3 tips to hold on!

  1. Feestje op komst? Zorg voor een feestelijk alternatief: wij hebben enkele alcoholvrije spirits in ons assortiment. Stryyk is bijvoorbeeld een spirit minus de alcohol die je perfect kan mixen.
  2. Vervang die caféavond door een stevige wandeling of een gezellige gamenight thuis. Nog een voordeel: op deze manier bespaar je heel wat centen.
  3. Zoek een maatje: (niet) drinken doe je met maten. Motiveer of daag elkaar uit!
Betere slaap Strykk

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93