IMG 20190911 WA0000
Verhaal

Van Eccelpoel: Gebrand op kwaliteitsvolle koffie

Heb jij een boon voor Van Eccelpoel koffie? Lees dan zeker over onze samenwerking met Blend and Sale!

Tags bij dit verhaal

Koffie is niet zomaar zwart water. Het is verwarming voor hart en ziel.

Partner in koffie

Omdat we een kopje kwaliteitskoffie wel smaken, wilden we bij Van Eccelpoel niet zomaar wat bonen branden. We zochten naar een partner die een kop koffie omtovert in een mok gezelligheid. Die zoektocht leidde ons naar Blend and Sale. Zij blenden kennis en goesting tot een smakelijk goedje.

De combinatie van onze goesting en de kennis van Blend and Sales, resulteren in 100% Arabica koffie.

We eten niet alle dagen hetzelfde, waarom zouden we dan alle dagen dezelfde koffie drinken?

Dat standpunt is de filosofie achter ‘Blend and Sale’. Blend and Sale wil geen concurrent zijn van de bestaande merken, maar voor een aangename afwisseling zorgen zodat iedereen van de pure smaak van koffie kan genieten.

Door hun directe contacten met zowel importeurs/koffieboeren als branderijen bewaakt Blend and Sale op een zo efficiënt mogelijke manier het volledige ‘van boon tot koffie’ proces.

Een goede aanloop met de juiste koffie aankoop

Dit start al bij de aankoop. Blend and Sale brandt de stalen zelf om zo de kwaliteit van de partij tijdens een cupping (smaaktest) te bepalen.

Indien de kwaliteit voldoet aan de eisen, wordt het transport naar de uitgekozen branderij geregeld. De keuze gaat uit naar de branderij die met de meeste zorg instaat voor het branden en verpakken.

Aangezien Blend and Sale enkel brandt wat er besteld wordt, kunnen wij steeds vers gebrande koffie aanbieden aan onze klanten.

Arabica op z'n zachtst

Onze huisblend bestaat uit 100 % Arabica koffie die Blend and Sale zacht brandt om zo al de smaken tot hun recht te laten komen. Dat geeft een goed gebalanceerde, licht verteerbare koffie met een zachte hazelnoottoets als resultaat.

Door deze manier van branden komen er geen vetten vrij (geen blinkende bonen). Zo heb je veel minder onderhoud aan je espressomachine!

20191009 092145 IMG 20190913 WA0000

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com