Van Eccelpoel
Verhaal

Wij zijn dankbaar!

Opendeur

In 2019 sloten we een deur, om enkele nieuwe te openen. Open deuren die je uitnodigen er een nieuw jaar van te maken met liefde voor eten, drinken en alles wat hiermee te maken heeft.

Tags bij dit verhaal

Het nieuwe jaar arriveert in onze versmarkt en doet ons met trots terugdenken aan 28 november 2019. Die dag sloot de familie een deur en zette een voorzichtige, toch zekere pas richting nieuwe winkel.

Een deur die dicht slaat, is dus een nieuwe die opengaat.

Enkel: de deur van de oude winkel slaat niet dicht, ze staat op een kiertje. Een kier waardoor de voorgaande generaties even over de schouders meepiepen of alles in dat nieuwe hoofdstuk wel goed gaat. Of Van Eccelpoel de sleutelwoorden kwaliteit, vakkennis en enthousiasme wel uitstraalt. Of dat de vleessalade wel even goed smaakt (ah ja!).

Aan de andere kant staat de volgende generatie en hun vakmensen, doorregen van die doorgegeven stielkennis én liefde voor eten, drinken en alles wat hiermee te maken heeft. Al zeventig jaar lang wordt de klant graag gezien en warm gemaakt voor het feestfenomeen van Van Eccelpoel.

Want lekker eten en drinken, da’s feest (minstens 3x per dag!). Wij zijn blij, en dankbaar, om ook in een nieuwe versmarkt elke dag feest op je bord of in je glas te toveren.

We zijn elke dag dankbaar voor zalige producten van passionele leveranciers, de inzet van onmisbare vakmensen en om jullie, onze klanten, te verwelkomen in een gloednieuwe setting. Zonder die oude deur, die altijd op een kiertje zal staan, te vergeten.

Want zonder die oude deur, had de nieuwe nooit kunnen opengaan.

Dat belooft voor 2020, niet?

Van Eccelpoel 1 Van Eccelpoel winkel195

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93