Eggplant 4912991 1920
Verhaal

Zin in aubergine

Deze gouwe ouwe komt oorspronkelijk uit Myanmar. Gelukkig vond ‘ie z’n weg naar onze contreien. De typische, zachte smaak vormt het ideale paar met stevige smaakmakers zoals look, basilicum en andere Zuiderse kruiden!

Tags bij dit verhaal

Deze groente is gevoelig aan koude temperaturen: bewaar ‘m dus niet in de koelkast. Oh ja, rauwe aubergine kan leiden tot maag – en darmklachten: lekker bereiden is dus de boodschap!

Kleurwijzer

The Original
Geniet van een milde zachte smaak. Door z’n stevige structuur is hij de ideale vleesvervanger. Ook is aubergine een kampioen in smaakvolle, kruidige stoofpotjes.

Mr. White
De witte aubergine is iets milder en frisser van smaak. Hij neemt minder vocht op dan z’n paarse broertje, wat ‘m ideaal maakt in de oven. Combineer gerust met kaas, witte vis en lamsvlees. Qua kruiding gaat hij uitstekend samen met basilicum, dragon en rucola.


Mr. Cool
Deze kleurrijke graffiti-variant springt sowieso in het oog. Door z’n kleurrijke verschijning doet hij het niet enkel op smaakvlak goed, maar is hij ook een streling voor het oog. Geniet van een volle, zachte, kruidige smaak die een uitstekende match vormt met roodbaars, venkel en zeekraal.

Eggplant 838314 1920

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93