Eggplant 4912991 1920
Verhaal

Zin in aubergine

Deze gouwe ouwe komt oorspronkelijk uit Myanmar. Gelukkig vond ‘ie z’n weg naar onze contreien. De typische, zachte smaak vormt het ideale paar met stevige smaakmakers zoals look, basilicum en andere Zuiderse kruiden!

Tags bij dit verhaal

Een aubergine is gevoelig aan koude temperaturen: bewaar ‘m dus niet in de koelkast. Oh ja, rauwe aubergine kan leiden tot maag – en darmklachten: lekker bereiden is dus de boodschap!

Kleurwijzer

The Original
Geniet van een milde smaak. Door z’n stevige structuur is hij een prima vleesvervanger. Paarse aubergine schittert in verschillende stoofpotjes.

Mr. White
De witte aubergine is iets frisser van smaak. Hij neemt minder vocht op dan z’n paarse broertje. Gaar hem dus gerust in de oven. Combineer met kaas, witte vis en lamsvlees. Qua kruiding gaat hij uitstekend samen met basilicum, dragon en rucola.


Mr. Cool
Deze kleurrijke graffiti-variant springt sowieso in het oog. Door z’n bonte verschijning doet hij het niet enkel op smaakvlak goed, maar is hij ook een streling voor het oog. Geniet van een volle, zachte, kruidige smaak die een uitstekende match vormt met roodbaars, venkel en zeekraal.

Eggplant 838314 1920

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com