In Portugal staat ingeblikte vis gewoon op het menu met een goed glas Portugese wijn. Weinig verrassend, want ingeblikte vis is verrukkelijk! Je krijgt er een zee van smaak voor geserveerd.
Met verrassende smaakcombinaties en duurzaam vangsten, surft ingeblikte vis over de povere imagogolf. De vis wordt enkel gevangen in het seizoen dat voor die vis het beste is. Ook het fruit en de olijven worden pas geplukt op het moment dat ze op hun piek van smaak zijn.
Blikje geluk
Aan dit geluk hoef je niets te bereiden. Er valt niet veel aan te doen, behalve het blikje open te trekken én te genieten van de verpakking.
De doosjes van José Gourmet worden ontworpen door verschillende kunstenaars. Ze maken ieders een persoonlijke uitnodiging voor het feestje dat zich in het blik bevindt.
Ze zijn daarom zeer geschikt als souvenir! Of lekker als tapa of smaakmaker bij pasta!
Werp zeker eens een blik op ons assortiment:
- Calamares (lulas) : heerlijk onder pasta
- Octopus (polvo): malse stukken, lekker op smaak gebracht
- Kabeljauw (bacalhau): fijn, zacht en zuiver van smaak