Home | Alle verhalen
- Verhaal
De Baguette: ons stok(brood)paardje
Ons artisanaal desemstokbrood rust zo'n 24u alvorens het de oven in gaat. Resultaat: knapperig brood met een zacht hartje.
Ons artisanaal desemstokbrood rust zo'n 24u alvorens het de oven in gaat. Resultaat: knapperig brood met een zacht hartje.
Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!
🍪 Het Van Eccelpoel team is blij met jouw bezoek! Omdat we enkel voor de beste kwaliteit en service gaan, gebruikt deze site calorievrije cookies. In kleine bestandjes bewaren we jouw voorkeuren
(Je favoriete recept bijvoorbeeld.)
Het helpt ons om jouw (gebruiks) ervaring met onze versmarkt te perfectioneren tot in de puntjes. Ben je de koekjes beu? Verwijder ze in je browser.