Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Soeper tips - Wat met restjes soep?
Restjes soep over? Gebruik dit heerlijke goedje als pizzabasis!
- Verhaal
3 cruciale tips voor de perfecte borrelplank
Borrelt er een 'goestingske' voor een tapasavond naar boven? Wij vertellen je hoe je de perfecte plank samenstelt!
- Verhaal
BRUGGE COMTESSE
De gravin onder de Brugse kazen. Gehuld in een diepblauw gewaad met een ivoorkleurig hart. Geniet van een romige textuur, fruitig aroma en toetsen van getoaste hazelnoot. Geweldig lekker als aperitiefhapje met een lepeltje mangochutney.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Hartig smeren met Allos
Een lekker alternatief voor de klassieke bo met choco? Wij hebben het gevonden! Smeer smakelijk en gezond met Allos groentespread. Wij namen alvast de proef op de som. Verdict: Allo(s), da’s lekker!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
West-Vlaams rood: vedette van de vette weiden
Over boeren die trouw blijven aan hun rundssoort en een uniek stukje vlees leveren.