Floom products 001
Verhaal

FLOOM- Granola & Muesli

Healthy Happiness met crunch!

FLOOM – da's food en bloom samengevoegd. Julie Seutin, oprichtster van Floom, haalt de inner ochtendmens in je naar boven. Met haar homemade healthy granola’s en variatie aan muesli start je bomvol energie aan je dag.

Tags bij dit verhaal

Healthy...

Floom wil je uit bed doen springen voor een lekker, gezond ontbijt zonder al te veel moeite. De ingrediënten van deze verschillende soorten granola en muesli zijn 100% natuurlijk, in de mate van het mogelijke, lokaal én bio. Oh ja, hadden we key word gezond al vermeld?

Geraffineerde suikers of verzadigde vetten zal je in deze granola of muesli niet vinden. De granola verkrijgt z’n zalige crunch door een minimale toevoeging van kokosolie, esdoorn- of agavesiroop of fruitpulp. Zo geniet je van pure smaken en texturen.

... Happiness

Julie studeerde af als productontwikkelaar maar had altijd ‘food’ in het achterhoofd. Zo experimenteerde ze met het bakken van granola. Haar vriendenkring bofte, ze deed haar baksels maar al te graag cadeau.

Na een lading complimenten, ging ze professioneel aan de slag. Waar wij een lekker (ontbijt)graantje van meepikken: ontdek het assortiment van Floom in onze ontbijtafdeling!

Psst... Weet je wat het verschil is tussen granola & muesli?

De basis is hetzelfde! Enkel is granola afgebakken in de oven.

Wat verkies jij?

Floom products 031 Daily Breakfast 1907 c 13

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93