Ons team is gepassioneerd door kaas. De kaasafdeling bestaat uit zowel lokale, ambachtelijke kazen als kwaliteitsvolle klassiekers.
Meerdere kazen uit het assortiment worden aangevoerd vanuit de versmarkt in Rungis, nabij Parijs.
Onze kaasschotels zijn kleine kunstwerkjes, door net dat tikkeltje meer… De kaasmeesteres selecteert vijf kaassoorten uit verschillende families: geiten – of schapenkaas, een witschimmel, roodbacterie, harde of halfharde kaas en een blauwschimmelkaas.
Voor een hoofdschotel rekenen we 250g kaas per persoon. Voor een kaasplankje als dessert voorzien we 150g. Wil je zelf aan de slag gaan met ons kaasassortiment? Volg onze tips!
Een kaasschotel staat of valt met een stuk brood. Een knapperige baguette, een roggeverdommeke boordevool textuur... Brood benadrukt de heerlijke smaken van kaas. Lees hier hoe je het perfecte stukje bij verschillende kazen matcht.
Goesting gekregen in een kaasmoment? Bekijk ons assortiment op de webshop!