VE lr 3216
Verhaal

Vérse patisserie?

...ah oui!

Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en gespekt met passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo bakt onze chef-patisserie alvast zoete broodjes en ontfermt ze zich over de viennoiserie en patisserie.

Tags bij dit verhaal

Onze chef-patisserie is gebeten door de zoete kant van de bakkerij. Zij verzorgt onze huisgebakken koffiekoeken en fijne patisserie.

Verse ingrediënten spelen de eerste viool. De eieren, melk en boter zijn van topkwaliteit. Ook de bloem is vers gemalen. Enkel zo kunnen we op en top smaakvolle producten garanderen. Noten, pasta’s en vanille moeten eerst langs het alziend oog en getrainde smaakpapillen van het bakkersteam passeren.

Al onze koffiekoeken dragen een ‘gevuld-met-zelfgemaakte- crème-garantie’. (NVDR: die hebben we zelf verzonnen, maar is daarom niet minder belangrijk: toch?)

Onze favoriet is onze crèmekoek: gevuld met smeuïge pudding met een vleugje vanille uit Madagascar... Omhuld met vérse gerezen bladerdeeg. Morsen moet!

Psst... ontdek onze dolle patisseriedagen:

Dinsdag: rijsttaartje - 2 + 1 gratis

Woensdag: donut - 2 + 1 gratis

Donderdag: éclair - 2 + 1 gratis

Vrijdag: assortiment van 4 taartjes - € 9,90 i.p.v. € 11,60


Ontdek een greep uit ons assortiment op de webshop!

VE lr 3218 VE lr 3224

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93