Kaas-op-BBQ_2
Recept

Camembert op de BBQ: om van te smelten!

Het perfecte grillgezelschap

Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?

Tags bij dit recept

Bij Van Eccelpoel kan kaas altijd! Deze keer gaan we voor kaas in een doosje. Wie heeft er zin in warme, smeuïge Camembert?

  1. Verwijder de plasticfolie en besprenkel de Camembert met een beetje pastis.
  2. Prik er een paar takjes tijm in en steek de kaas terug in het houten doosje.
  3. Dompel het doosje kort in een waterbad zodat het niet verbrandt.
  4. Zwier 'm onafgedekt op het rooster net boven de houtskolen!

Na 10 minuutjes heb je een heerlijke dip!

TIP van 't huis: dop met stukjes artisanaal stokbrood in de gesmolten Camembert. Kaasfondue in potje... Geweldig toch?

Zalig met een vol, rond wijntje zoals een Chardonnay!

Psst... Geen BBQ weer? Zet de Camembert zo'n 20 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

Kaas-op-BBQ_1

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93