We zijn er fier op: onze Quinoaburger bekroond door gehaktballenkoning Wim Ballieu. Doe hem tussen een zacht broodje en geniet van z'n stevige bite.
Wat heb je nodig voor 1 burger?
- Pistolet: TIP: probeer onze zachtere pistolets vanuit onze bakkerij
- 25 g Rucola
- 15g Rode ui
- 10g Mexicaanse saus
- 10g Hellmann's yoghurt
- Gedroogde uitjes (naar believen)
- Preischeutjes
Zo maak je het:
1. Grill de quinoaburger met een scheutje olijfolie gedurende 2,5 minuut per kant.
2. Snij de rode ui in vieren. Gebruik een kwart van de ui voor de slamix. Snij de ui in fijne plakjes.
3. Meng de ui onder de rucola.
4. Roer de yoghurtdressing en Mexicaanse saus tot een geheel.
5. Halveer het zachte pistoletje en bestrijk de twee kanten met het sausje. Dresseer met de quinoaburger, slamix en gedroogde uitjes. Werk af met preischeutjes.
TIP: probeer feta bij de quinoaburger: heerlijk!