Kippenhapje
Recept

Kippenhapjes met spek & lookdip

Kiplekker!

Een dip waar je van zo opklaart, dit recept heeft het!

Tags bij dit recept

Het ideale hapje!

Ingrediënten:

  • Kippenhapjes uit onze verstoog
  • 5 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 sjalotje
  • 4 teentjes look
  • Peper en zout naar smaak
  • Za'atar naar smaak


Hoe maak je het?

  1. Warm de kippenhapjes 10 minuten op in een voorverwarmde oven van 180°C.
  2. Snij het sjalotje en de look fijn.
  3. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid af met peper, zout en za'atar.


Smakelijk!

Ve273

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93