Omdat we bij Van Eccelpoel fan zijn van een gouwe ouwe BBQ, dachten we deze helemaal on fire te steken tijdens de brunch!
Want brunchen kan ook uitstekend op de BBQ!
Hartig
Grilly Quesadilla
Volgens Wikipedia betekent quesadilla letterlijk ‘kaasdingetje’. Wij bekijken het als een Zuiderse croque monsieur. Wij zijn van mening dat croques altijd kunnen: daarom gooien we ze op de grill!
Wij geven alvast een frisse versie mee met kip en mango.
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 4 wraps
- 200g gemalen cheddar
- Chilivlokken
- 2 kipfilets
- Peper
- Zout
- Cayennepeper
- Rijpe mango
- Rode ui
- Olijfolie
- Zure room Hollebeekhoeve
Hoe maak je het?
- Snij de kipfilet in reepjes en kruid ze met peper, zout en chilivlokken. Bak ze goudbruin in olijfolie.
- Schil en snij de mango in blokjes. Snij de rode ui fijn. Meng de mango en ui onder elkaar met een geutje olijfolie, peper en zout.
- Bedek de wrap met gebakken kip, het mangomengsel en een goede laag kaas. Doe de andere wrap erover.
- Wikkel in aluminiumfolie en leg enkele minuten op de grill.
- Serveer met een kwak zure room!
Zoet
Nutty Croissant
Wat heb je nodig?
- Croissant
- Choco
Hoe maak je het?
- Snij de croissant overlangs en besmeer met een laagje Nocciolata Bianca
- Leg de croissant even op de grill.
Smakelijk!