BBQ
Verhaal

Sun's out? Grill's out!

Barbecueën zonder grillen

Laat vanaf nu geen steak meer vallen. Volg deze 4 tips voor the perfect serve.

Tags bij dit verhaal

Vertoont de barbecue bij jou nog grillen? Barbecuemasters Lawrence & Jef ondergingen de grill en toverden enkele tips (én veel lekkers) op het bord.

  1. Om het vlees mals en sappig te houden, kan je het insmeren met olie. Olie beschermt je heerlijke kipfilet of steak tegen de hitte. Bij gemarineerd vlees hoeft dat niet.
  2. De BBQ is pas klaar om te grillen wanneer de kolen wit zien en er geen vlammen meer te zien zijn.
  3. Kruid het vlees nét voor het bakken. Op die manier blijft het lekker mals.
  4. Een korstje op het vlees, is de kers op de taart. Schroei het dicht op het heetste deel van de BBQ. Daarna laat je het garen op een minder warme zone.

Ontdek onze suggesties!

BBQ-Tips

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93