Maak afspraak
BBQ
Verhaal

3 gouden tips voor de perfecte grill bereiding!

Barbecueën zonder grillen

Laat vanaf nu geen steak meer vallen. Met deze 3 tips red je jouw vlees van een verschroei partij!

Tags bij dit verhaal

Vertoont de barbecue bij jou nog grillen? Barbecuemasters Lawrence & Jef ondergingen de grill en toverden enkele tips (én veel lekkers) op het bord.

  1. Om het vlees mals en sappig te houden, kan je het insmeren met olie. Olie beschermt je heerlijke kipfilet of steak tegen de hitte. Bij gemarineerd vlees hoeft dat niet.
  2. De BBQ is pas klaar om te grillen wanneer de kolen wit zien en er geen vlammen meer te zien zijn.
  3. Een korstje op het vlees, is de kers op de taart! Schroei het dicht op het heetste deel van de BBQ. Daarna laat je het garen op een minder warme zone.


Smakelijk!

BBQ-Tips

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »