Maak afspraak
Spaghetti 1
Verhaal

Spaghetti à la mama

Buonissimo!

"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?

Tags bij dit verhaal

Over de herkomst van pasta valt te twisten.

De ene bron vertelt dat Marco Polo uit Azië gedroogde noedels meebracht naar Italië, de andere zegt dat pasta zijn oorsprong bij de Arabieren vindt. Hoe het ook zij: wij zijn fan!

Italianen trokken de wereld rond met pasta op verschillende wijzen. Een van onze favorieten is spaghetti bolognaise! In de jaren zestig een exotisch gerecht, nu onmisbaar aan tafel!

Spaghetti Bolognaise

Wij maken onze spaghetti bolognaise steevast met ons beroemde kwaliteitsgehakt, een geheime kruidenmix én pasta van Pasta Portoghese.

Gemaakt met de harde Capelli tarwe en op bronzen platen gevormd. Per 100 gram pasta heb je 1 liter water nodig. Na het afgieten, is het toevoegen van olijfolie niet nodig. Roer er gewoon onze huisgemaakte bolognaisesaus door.

Hoor je een smakkend geluid tijdens het roeren? Dan is de pasta perfect gegaard.

Hoor je een smakkend geluid tijdens het serveren? Dan heeft je bord pasta bolognaise succes!

Smakelijk!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »