Tasja
Verhaal

Fotografe in the Picture

Want ze verdient het!

In de aanloop naar een nieuwe website, moest Van Eccelpoel op zoek naar kwalitatieve beelden. Een smartphone en een cursus ‘foodfotografie mét smartphone’, leverden aardige foto’s op. Maar die ontbraken een zekere ‘je ne sais quoi’.

Tags bij dit verhaal

In de aanloop naar deze nieuwe website, moest Van Eccelpoel op zoek naar kwalitatieve beelden. Een smartphone en een cursus ‘foodfotografie mét smartphone’, leverden aardige foto’s op. Maar die ontbraken een zekere ‘je ne sais quoi’.

Die ‘quoi’ vonden we bij fotografe Tasja Van Rymenant. Nadat er veel ‘oh’s, ‘ah’s’ en ‘mmh’s’ vielen bij het bekijken van haar website, openden we ons mailprogramma. Met rap getokkel, flansten we een enthousiaste mail in elkaar. Na een dag kregen we een al even bezield antwoord.

Na een korte meeting, voelden we direct een klik (denk jij ook direct aan een camera?). Hop: Van Eccelpoel vond een huisfotografe.

Van brouwer tot boerderij

Tasja wist de sfeer van Van Eccelpoel perfect op beeld vast te leggen. Gezelligheid en een warme sfeer moeten primeren. De liefde voor onze producten wist de fotografe uitstekend weer te geven op de gevoelige plaat.

Tasja ging ook mee op bezoek bij verschillende leveranciers. Van brouwer tot boerderij: overal wist ze de sfeer te vangen met duizenden kliks. Ook altijd perfect op tijd en op en top georganiseerd. (Zo had ze bijvoorbeeld als enige van het team haar ‘bokes’ bij tijdens de trip naar de leveranciers.)

Daarom een lofzang voor Tasja. Bedankt voor jouw nieuwsgierige blik, tof gezelschap en rake vragen.

Wij waren blij dat je in ons team zat! (Guido Pallemans, Het Eiland)
Tasja Van Rymenant

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93