Maak afspraak
Borgoluce 1
Verhaal

Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen

Italiaanse kwaliteit op ecologische wijze

Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.

Tags bij dit verhaal

Borgoluce is een prachtig, immens domein in de buurt van Treviso.

Zij produceren er wijnen en prosecco, hebben buffels voor de productie van buffel-mozzarella, een varkensboerderij, graanproductie, een restaurant, bed and breakfast, ...

Kortom, ze produceren er de beste dingen in het leven: kaas, charcuterie en prosecco.

DE BESTE DINGEN VAN HET LEVEN

Tijdens onze rondleiding hebben we de meesters van mozzarella (de Buffalo's) ontmoet en hebben we de productie van de geliefde prosecco met de parels van het landgoed eens nader bekeken: de Glera-druif.

Aan het einde van de (zeer warme) dag diende Alessandro van Borgoluce een glas van prosecco om op te frissen: Rive di Collalto.

Wat een subtiele, zijdezachte, gladde bubbel. De smaak was goed en knapperig.

Na de proeverij gingen we naar de Oscietra waar we een overweldigend diner hadden. 80% van de ingrediënten komt van het landgoed: werkelijk schitterend.

Borgoluce, we hielden van elk beetje van jouw gastvrijheid!

Grazie mille!

Borgoluce 3 Borgoluce 2

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »