Borgoluce is een prachtig, immens domein in de buurt van Treviso.
Zij produceren er wijnen en prosecco, hebben buffels voor de productie van buffel-mozzarella, een varkensboerderij, graanproductie, een restaurant, bed and breakfast, ...
Kortom, ze produceren er de beste dingen in het leven: kaas, charcuterie en prosecco.
DE BESTE DINGEN VAN HET LEVEN
Tijdens onze rondleiding ontmoetten we de meesters van mozzarella (de Buffalo's). We bekeken de productie van de geliefde prosecco met de parels van het landgoed: de Glera-druif.
Aan het einde van de (zeer warme) dag serveerde Alessandro van Borgoluce een glas prosecco om op te frissen: Rive di Collato.
Wat een subtiele, zijdezachte, gladde bubbel. De smaak was fris en knapperig.
Na de proeverij gingen we naar de Oscietra waar we genoten van een overweldigend diner. 80% van de ingrediënten komt van het landgoed: werkelijk schitterend.
Borgoluce, we hielden van elk beetje van jouw gastvrijheid!
Grazie mille!