save 20% to 60% every day on rolex day date de los hombres 118138 36mm automtico correa de cuero.all of the best swiss best replica watches sale is usually a get good at must-see. FEAST - Nieuwe acties - Van Eccelpoel
Ottolenghi Serax 10 photo Victor Robyn
Verhaal

FEAST - Nieuwe acties

By Ottolenghi & Ivo Bisignano for Serax

Brits-Israëlische chef Yotam Ottolenghi is dé man die groenten sexy maakte bij het grote publiek. Ze kregen dan ook een prominente plaats op tablewear dat hij samen ontwierp met Siciliaanse kunstenaar Ivo Bisignano. Een waaier aan kleuren, prints en vooral positieve vibes... Het ideale gezelschap aan tafel, dus! Bovendien lopen er nu interessante acties. Scroll snel verder!

Tags bij dit verhaal

Gelijkgestemde zielen

Gelijkgestemde zielen vonden elkaar gaandeweg. Bisignano werkte voor Prada, Missoni en Fratelli Rossetti. Ottolenghi was al fan. “Zijn kunst is eerlijk, expressief, opvallend en kleurrijk.” Een link met de smaakvolle gerechten van de Brits-Israëlische chef is niet ver te zoeken.

Bisignano vertelt het verhaal van Ottolenghi in vorm van bestek, schalen en borden. Je kan ze zien als de kruiding van een gezellige avond onder vrienden. De Siciliaanse kunstenaar ging aan de slag met Ottolenghi’s favoriete groenten. Hij stempelde halve paprika's, artisjokken en uien, op borden. Met een speels resultaat!

Dynamische harmonie

De samenwerking tussen de Brits-Israëlische chef, de Siciliaanse kunstenaar en het Belgische merk Serax leverde een kleurrijk resultaat op. Schijnbare tegenstellingen, zoals simpel en luxueus, passie en verfijning en zin voor traditie en vernieuwing, vormen een dynamische harmonie. Met de keuze uit 100 verschillende items, begin je zelf aan een bonte verzameling!

Als kers op de taart, brengt Ottolenghi eind deze maand een boek uit met makkelijke gerechten. De ingrediënten zouden zo uit jouw voorraadkast kunnen komen. Iets om naar uit te kijken!

Wij zijn fier dat we één van de 30 verkooppunten zijn van deze prachtige collectie! Kom langs en beleef het feest dat ‘Ottolenghi’ heet...

Actie Ottolenghi - 25% korting op de ganse collectie

Yotam Ottolenghi Serax 065 min Ottolenghi Serax 10 photo Victor Robyn min

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93