Container full of peanuts 3296638
Verhaal

Go (coco)nuts

Doe beroep op een healthy survivalpakket

Gezond worden in een paar eenvoudige stappen: het kan blijkbaar! Samen met gezondheidscoach Liesbeth Leysen zochten we enkele gezonde, biologische basisproducten die elke gezondheidsfan in z’n voorraadkast moet hebben.

Vitaliteit begint bij een gezonde basis. We geven je enkele producten mee die je gezondheid een boost geven!

In een notendop...

Als snack geven we graag een pakje bio-noten mee. De gemengde notenmengeling van Your Organic Nature is het perfecte tussendoortje. En wel hierom:

  1. Vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Een handjevol noten verlaagt LDL, de slechte vorm van cholesterol, wat gunstig is voor je bloedvaten. “Ja, maar... noten bevatten veel vet!” Dat kunnen we niet ontkennen. Het verschil met een vette hamburger is dat noten onverzadigde vetzuren bevatten. Net die vetzuren drijven slechte cholesterol terug.
  2. Ze bevatten veel eiwitten, vezels, verschillende vitaminen en mineralen. Na het knabbelen op een handvol nootjes, heb je voor lange tijd een verzadigd gevoel.
  3. Noten zijn echte smaakmakers bij salades, soep of als garnituur!

P.S.: Bovenstaande voordelen gelden enkel voor rauwe noten. Borrelnootjes met paprika vallen hier jammer genoeg niet onder!

Kokosolie – tropisch bakken en braden

Bakken en braden, met het gevoel dat je onder een kokospalm ligt? Say no more! We raden alvast onze kokosolie van Marma aan. Kokosolie is licht verteerbaar en ideaal om op hoge temperatuur mee te bakken of wokken.

De biologische kokosolie van Marma is een 100% natuurproduct. Hoog in kwaliteit door een koude persing.

Deze kokosolie is ongehard. In onze contreien stolt het bij kamertemperatuur. Probeer het eens op een broodje als smeerboter!

Coconut beauty

Kokosnootolie is perfect als beautyproduct te gebruiken. Het heeft een hydraterend effect. Droge handen? Smeer er wat kokosolie op: in een mum van tijd zijn ze poezelig zacht!


Three brown nuts 1080070 Clear glass container with coconut oil 725998

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com