VE kerst245
Verhaal

Konijn

zeker te pruimen

Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.

Gezonde spring-in't-veld

Konijnenvlees is van nature mager. Het zit boordevol voedingsstoffen. Een stukje konijn is een bron van hoogwaardige eiwitten, vitamines, selenium en zink. Ook bevat het omega-3. Da’s vrij bijzonder voor vlees.

Van nature mals

Konijn is dus gezond. Het is ook bijzonder smaakvol én mals. In de stoofpot, gegrild of op de BBQ... Met deze vleessoort kan je werkelijk alle kanten uit. Doe je tegoed aan een sappig, smaakvol stukje vlees. Konijnenvoer is heus niet saai... Pimp je stuk konijn met verse groenten en je serveert een gezonde maaltijd!

Rollade van Konijnfilet

Sta je te springen om aan de slag te gaan? Onze slagers helpen je op weg. Ontdek onze rollade van konijnfilet. Opgevuld met fijne kruiden. Even aankorsten in boter en een kwartiertje garen in een voorverwarmde oven van 180°C. Heerlijk met akkergroentjes uit diezelfde oven!

VE kerst248

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93