BACKGROUND 700 ML
Verhaal

Lekker van hier tot gimber

Samba in je glas

Gimber is een bijzonder lekker gemberconcentraat. Het is een boost voor zowel je immuunsysteem als smaakpapillen. Spice things up met een geutje Gimber in je glas!

Gimber is een biologisch, alcoholvrij gemberconcentraat gemaakt van Peruviaanse gember, citroen, een vleugje rietsuiker, verschillende kruiden en specerijen.

Gembertovenaar Dimitri vond het welletjes geweest met flauwe wijn of fel gesuikerde frisdrankjes op recepties. Hij besloot om zelf een drankje te brouwen, met de nodige pit. Na het uitproberen van verschillende recepten, kreeg hij een aha-erlebnis.

Hij ging aan de slag met de gemberpers. Experiment na experiment groeide zijn recept tot de perfectie: Gimber was geboren. Een drankje met tintelende pit.

Gelukkig werd het drankje gebotteld voor het grote publiek. Na het proeven en goedkeuren van dit fabuleuze concentraat, vond het z'n weg naar onze rekken.

Gember uit Peru

De gember komt uit de hoogvlakten van Peru. Volgens de makers van Gimber is dat de allerbeste in zijn soort. Gingerol is één van de hoofdrolspelers van gember. Het gaat ontstekingen tegen en heeft bovendien een antibacteriële werking. Ook helpt het je spijsvertering een handje en legt het de plak op een te hoge cholesterol.

De rest van de ingrediënten ondergaat een strenge selectie! Geniet op en top van je glaasje gezondheid: Gimber is vrij van bewaarmiddelen of smaakversterkers.


De nodige punch, ook zonder alcohol

Gimber zit boordevol pit. Het veelzijdige drankje geeft niet alleen een kick aan je drankjes, maar ook aan andere bereidingen. Denk aan soep, desserts, groente,... Er is haast niets dat deze kanjer niet aankan.

Gimber is alcoholvrij. De perfecte basis van mocktails, dus. Schudden voor gebruik, shaken met de nodige ingrediënten en serveren maar!

Ook op koude dagen stelt Gimber niet teleur. Schittert zelfs in warme bereidingen.

Ontdek Gimber in onze versmarkt.


BIO WEEK SQUARE HR1 BACKGROUND RANGE

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93