Maak afspraak
Ginger Love
Verhaal

Love is in the air met GingerLove

Een kopje liefde. Een kopje GingerLove

Herfstdip be gone met een kopje liefde. GingerLove is een hartverwarmend drankje op basis van gember, citrus en kruiden. De vrolijke, oranje kleur alleen al geeft je een vrolijk gevoel.

Tags bij dit verhaal

GingerLove is een holistic drankje waar zowel thee als koffieaddicts voor zullen vallen. Verrassend lekker met een gepatenteerd laagje schuim!

Holistic verwijst naar de volledige verwerking van vruchten, bloesems en wortels. Deze worden op lage temperatuur gedroogd en gemalen zodat er niets van hun voedingswaren verloren gaat.

Omdat GingerLove wordt bereid met het volledige gemberextract, geniet je ten volle van het effect ervan.

Ginger

Gember in GingerLove is goed voor je gezondheid.

Ziekte en spierontstekingen maken geen schijn van kans. Ah nee! de gekruide specerij zorgt net voor meer vitaliteit. Een kopje GingerLove sterkt de maag en is bondgenoot bij ochtendmisselijkheid, wagen- en zeeziekte.

Het goedje werkt warmteopwekkend waardoor je infecties en bacteriën als het ware weg zweet.

Love

Het is dan ook geen gezever dat GingerLove hartverwarmend is: zowel innerlijk als uiterlijk! Het gouden drankje is het allerbeste alternatief voor de klassieke koffie of thee.

Serveer met een dikke schijf sinaasappel. Of voeg wat honing en zelfs een snuifje cayennepeper toe voor een hot en spice twist!

Ginger Love 1

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »