I just wanna make you...
SWET gelooft dat er een hot sauce is voor iedere tafel. Hot Sauce kan je gebruiken als pittige smaakmaker bij tal van gerechten. Meng het eens onder mayonaise voor een smaakvolle opkikker. Heerlijk tussen een broodje.
Enkel de beste ingrediënten komen in het flesje terecht. Lokale seizoensproducten en zelfgekweekte pepers worden gecrusht tot kleine batches. Te veel water, poedertjes, kleur- of smaakstoffen komen er niet in. Deze saus is all natural, baby!
Alles in eigen Atelier
Thibault Fournal en Mathieu Van den Briel vormen het ondernemersduo achter SWET. Ze nemen alles in eigen handen. Neem het gerust letterlijk. Van receptontwikkeling, productie, bottelen tot etiketteren. Zelfs het grafische werk nemen ze voor hun rekening. Alles gebeurt in het Brusselse hoofdkwartier. Maandelijks gaan ze collabs aan met inspirerende chefs of ondernemers. Dit smaaklaboratorium geeft creatieve vonken!
Smaakbom op je dak
De daken van een Brussels slachthuis vormen de kweekgronden van de pepers. De oogst garandeert verse exemplaren van april tot december. Voor de rest rekent SWET zo veel mogelijk op lokale producenten.
Gamma
Essentials
Een batch van maximaal 1000 flesjes per keer. Inhoud: verse, seizoensgebonden, lokale en/of biologische ingrediënten. Met elke uitgave bieden ze voor ieder wat wils. Elke variant heeft z’n eigen karakter, leefwereld en sterkte.
Seasonal & Collabs
Elke maand een nieuwe uitgave. Samen met inspirerende chefs en ondernemers ontwikkelt SWET deze bijzondere limited editions.
Super hot
Niet voor doetjes. Wel voor getrainde smaakpapillen! De bruine flesjes met oranje labels bevatten een hete inhoud. Gemaakt met de pikantste pepers van’t dak: Carolina Reaper en Moruga Scorpion pepers!