VE lr 3188
Verhaal

Van Eccelpoel Underground

Een ondergronds pareltje

Onze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij.

Tags bij dit verhaal

Onze wijnkelder is een ondergronds pareltje waar elke wijnliefhebber wordt verrast. Onze sommeliers zijn echte storytellers die je graag het verhaal over de wijn én het gezicht erachter vertellen.

Wist je dat onze sommelier Koen Michiels ondertussen vijfentwintig jaar het gezicht van onze wijnkelder is? Zijn encyclopedische kennis is een troef die we koesteren.

Onderste uit de Decanteerkan

We vinden het belangrijk om je hartelijk te ontvangen in onze kelder. Heb je een etentje of feest in het vooruitzicht? Of drink je gewoon graag een goed glas wijn? Onze sommeliers halen het onderste uit de kan: we hebben meer dan zestig flessen open staan op onze proeftafel. En wie weet, een hapje, als je geluk hebt!

Onze sommeliers hebben zowel inzicht in wijn als in smaak. Achter elke fles schuilt er een verhaal die de perfecte match vormt met de klant. Het is aan onze wijnploeg om te zoeken wat de klant apprecieert en zoekt.

Selectie van de Sommelier

Onze wijnploeg is bezeten door wijn. Ze gaan zelf op ontdekking naar de perfecte fles. Gelukkig hebben we na meer dan vijfentwintig jaar in de wijnwereld vaste liefhebbers en contacten. Tips en wijnstalen worden zorgvuldig opgevolgd en geproefd. Maandelijks komen er zo’n vierhonderd stalen binnen: proeven is een zware stiel.

Maar niet elke wijn komt zomaar op die proeftafel terecht. Onze sommeliers proeven van elke fles en geven een beoordeling. Onze flessen dragen dus elk een Van Eccelpoel-Keurmerk.

Altijd welkom...

Onze sommeliers verwelkomen je met open armen en advies. Breek je hoofd niet over welke wijn je bij je diner gaat serveren: kom gewoon langs met het menu. Op die manier kunnen we advies geven naar smaak en budget!

... Ook op onze webshop

Wil je thuis al inspiratie opdoen? Dat kan! Breng een bezoek op onze webshop en ontdek ook daar ons uitgebreid wijnaanbod.

VE lr 3209 VE lr 3178

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93