Just Do It
Verhaal

Waarvoor staat Van Eccelpoel?

We verklappen het jou

We moeten het bekennen: we zijn geen alledaagse versmarkt. Onze oprechte excuses daarvoor! We kunnen er helaas niets aan doen. We worden gedreven door waarden die bepalen wie we zijn: soms een zotte bende, altijd gepassioneerd.

Tags bij dit verhaal

Zeventig jaar kennis én vakmanschap laten voelen en proeven, in een omgeving waar zowel vernieuwing als traditie centraal staan.

Onze missie erkent de waarde van traditie én vernieuwing. Bij Van Eccelpoel zijn ambachtelijke, pure producten erg belangrijk. Maar we mogen uiteraard niet stil staan. Vernieuwing in producten en technieken is belangrijk.

Waarden die centraal staan bij Van Eccelpoel zijn volharding, zin voor traditie en kwaliteit, originaliteit, en Kempische hartelijkheid.

Kempische hartelijkheid trekken we door naar zowel de klant als personeel. Ons personeel is de draaiende motor van de versmarkt. Ons team draait op wederzijds respect en een enorme erkenning.

Traditie & kwaliteit: zeventig jaar ervaring kunnen (en willen!) we niet onder stoelen of banken steken. We zijn enorm fier op onze (h)eerlijke producten en ambacht. Dat willen we laten zien aan de klant.

Originaliteit: heeft naar onze mening twee kanten. De herkomst van producten respecteren en erkennen, steeds met een blik op de toekomst.

Volharding: we streven altijd naar het allerbeste.

Ve Leveranciers387

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93