cheap replica watches represents distinctive concept of minimalism.the main ingenious schooling gourmet design and exquisite beauty can be the sign of oris watches india fake forum.

VENKEL - Van Eccelpoel
Pexels alesia kozik 6128866
Verhaal

VENKEL

smaakvolle knol

Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!

Tags bij dit verhaal

Venkel wekt de eetlust op. Daarom is het een ideale starter van de maaltijd. Verwerk ‘m eens in een fris voorgerecht. Stomen, bakken, grillen of gewoon zo... Deze knol kan het allemaal aan. Gestoofd komt de zoete kant naar boven. Hou je van de specifieke anijstoetsen? Dan is stomen de boodschap! Het frisse loof is een ideaal garnituurtje.

How to handle

Wees zeker van een fraaie venkel. Let op een egaal witte kleur zonder bruine plekjes. Je kan de knol een weekje bewaren in de groentelade van de koelkast.

Lekkere smaak... Allemaal goed en wel. Hoe snij je deze ronde rakker? Volg onze tips:

  • Verwijder de stelen.
  • Snij de venkel in twee. Verwijder de harde kern.
  • Snij eventueel in grote plakken/ringen.
  • TIP: gehalveerd in de oven is venkel heerlijk knapperig en smaakvol

Gezonde jongen

Venkel is niet enkel een bron van vitamine C en ijzer... Het zaad helpt ook uitstekend bij maagklachten, is pijnstillend én geeft een frisse adem. De knol staat al eeuwenlang bekend om z’n geneeskracht.

Tip van het huis

Rooster venkel zo’n 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Bestrijk met hot honey. Geniet van een zalig zoet bijgerecht met pit!

Pexels alesia kozik 6128867 1 Fennel g20f9adfae 1920

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93