Van Eccelpoel158 1
Verhaal

Vind de perfecte (to)match

Ieder gerecht z'n (to)maat

Zoveel tomaten om te kiezen, maar heb je geen clou van hun kwaliteiten? Laat onze tomaten zich aan je voorstellen. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt.

Tags bij dit verhaal

Hieronder stellen de tomaten zich kort aan je voor. Op welke raak jij verlekkerd?
Psst... Wist je dat een groot deel van onze tomaten op en top Belgisch zijn? Je kan de afkomst terugvinden op de kaartjes in de groenteafdeling.

San Marzano

Hi, ik ben San Marzano. Ik ben een Italiaanse verleider met een drogere structuur. Ik mag dan wel weinig pitjes hebben, PIT heb ik genoeg. Door mijn volle, mediterraanse smaak ben ik uitstekend in een saus of soep. Wat denk je? Binnenkort een pasta-date?

Trostomaten

Hoi, trostomaten, aangenaam! Je vindt me meestal bij m'n maten. Ik vind groepsgevoel enorm belangrijk. Ik houd ook van traditie en klassieke smaken. Pas op: van een beetje avontuur ben ik ook niet vies! Ik vertoef graag in de oven met wat rozemarijn. Klaar om samen met mij de culinaire wereld te verkennen?

Pruimtrostomaat

Hello, ik ben pruimtrostomaat. Ik ben het Zuiders getinte neefje van trostomaat. Ik ben stevig van structuur en vol van smaak. Niet om te stoefen, maar ik ben van alle markten thuis. Ik neem graag een badje in saus, maar voel me evengoed thuis in een smaakvolle salade. Spreek gerust met me af: dan zal ik eens laten zien wat variatie is!

Coeur de Boeuf

Buenas Dias, m'n naam is Coeur de Boeuf. Oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, hier gedij ik ook prima. Ik ben een gezellige tomaat met een drogere structuur. Je kan mij dikwijls terugvinden als carpaccio, vergezeld door een lekkere olijfolie. Door m'n vorm verwarren ze me al eens met een ossenhart. Wedden dat ik jouw hart ook sneller doe slaan?

Vleestomaat

Joehoe, vleestomaat is de naam. Ik heb een stevige structuur en bevat weinig zaadjes. Daarom ben ik de ideale BBQ-partner. Maar ook voor een gezellig soepje ben ik te vinden. Verder ben ik een friszoete verschijning! Wanneer spreken we af om samen te grillen?

Snoeptomaatjes

Hoi Hoi, wij zijn snoeptomaatjes. We staan klaar voor een tijdelijk hongerke. No strings attached. Goesting in iets vrijblijvends of een snelle hap? Grabbel dan eens in onze mengeling: je vindt gegarandeerd wat je zoekt.

Dsc 0366 Dsc 0370

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93