Vegetarisch lr 21 1
Verhaal

Viva veggie – El Sympatico aan tafel

Plantaardig en milieuvriendelijk

Vriendelijk en aardig... Vegetarische producten winnen onze sympathie! Ontdek een greep uit ons plantaardig assortiment.

Haverdrink Provamel

Plantaardige drink met een subtiele haversmaak – afkomstig van biologisch gecertificeerde haver. Niets van de plant gaat trouwens verloren. Zelfs de stengels verrijken de grond. Water, zonnebloemolie, inuline, haver (uiteraard) en een snuifje zout vormen een bijzonder smakelijk drankje.

Gebruik het in de koffie, op cornflakes, in curry en allerhande andere schotels! Geschikt voor zowel zoete als hartige gerechten.

Burgers – de Paddenstoel

De Paddenstoel maakt al dertig jaar gezonde en ecologisch verantwoorde burgers. De smaakvolle producten zijn stuk voor stuk bio. Het bedrijf werkt voor zover het kan met lokale leveranciers. Een van onze favorieten is de champignonburger. Met een stevige bite en heerlijke smaak van champignons.

Hummus – gember en citroen

Bijzondere hummus met een frisse kick van citroen en de warmte van gember. Een upgrade van de smeuïge kikkererwtendip door een kruidige toets. Bijzonder lekker met tortillachips.

Poulettekes – De Vegetarische Slagers

Jaap Korteweg is een telg uit negen generaties boeren. Een hele tijd geleden besloot hij geen vlees meer te eten. Hij miste wel de typische smaak en structuur van vlees. Zijn oplossing: vleesch gemaakt van plantaardige eiwitten.

Korteweg nam enkele vermaarde chefs onder de arm en creëerde o.a. poulettekes, gehackt, speck... Kortom – you name it, hij maakt er de plantaardige versie van! Jaap sleepte heel wat prijzen in de wacht en zijn vleesch is ondertussen internationaal gekend. En gesmaakt!

Quinoaburger - al jaren één van onze stokpaardjes!

De Quinoaburger bestaat uit quinoa, een graansoort, vermengt met een heerlijk kruidenmengsel. De stevige burger is op z'n best met een desem pistolet, een pittige saus en kraakverse groenten. (Oh ja, en een beetje feta, als het kan!)

Veggie lasagne - Eigen Keuken

Lasagne bomvol smaak én groenten! Doe je tegoed aan een bord gevuld met comfortfood. En een knapperig korstje, als het kan...

IMG 6698 IMG 6697

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93