Maak afspraak
Knolselder
Verhaal

Knallen met knolselder

Knolselder snijden en bewaren

We knallen de opening van onze nieuwe versmarkt met knolselder ... én andere onwaarschijnlijk lekkere producten. Je weze gewaarschuwd ;)

Tags bij dit verhaal

Deze knol zit boordevol vitamine C, ijzer én smaak. De seizoenstopper kan je verwerken tot soep, frietjes, in de puree draaien... Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar hoe snij je deze grillige knol?

  1. Verwijder de onderkant en verdeel in 2.
  2. Schil de knolselder met een scherp mes. De schil is vrij zacht, waardoor een koksmes of schilmesje volstaat.
  3. Snij de knolselder in frietjes of blokjes. Doe dit pas voor ie de pot in gaat. Zo ben je eventuele verkleuring voor.


Help, ik sneed te veel knolselder ...

No panic, huishoudfolie doet het werk! Pak de stukken goed in en besprenkel met citroensap. Zo weet je ineens wat je met die halve citroen in de koelkast kan doen ;)

Et voila: eten we knolselder - venkelsoep vanavond?

Knolselder 2

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »