Recept Burger Met Een Crunch 1
Recept

Burger met Crunch

Een hamburger op the American Way? Say no more!

Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.

Tags bij dit recept

« Terug naar overzicht



De perfecte burger? Die bak je zo!

  1. Laat de burger rustig bakken op de grill of in de pan. Druk de burger niet plat met een spatel: op die manier verlies je het sap uit het vlees!
  2. Je weet dat de burger perfect gebakken is als de kerntemperatuur 70°C is. Meet de temperatuur met een speciale vleesthermometer.
  3. Laat de burger na het bakken 2 à 3 minute rusten onder een deksel. Zo kunnen de sappen zich terug verdelen in het vlees.


Probeer een hamburger op Van Eccelpoel's wijze:

Snij de gegrilde hamburger in twee en leg hem tussen ons artisanaal stokbrood. Werk af met een sneetje cheddar, een geutje ketchup, mosterd en een augurkje: zalig lekker!


Smakelijk!