Dit gemberdrankje vindt z'n oorsprong in Suriname én de Kempen. DZJING-maker Jeffrey was altijd verzot op de gemberlimonade van zijn Surinaamse tante. Hij experimenteerde jarenlang met zijn eigen versie.
Na heel wat sleutelen aan de verhoudingen, creëerde hij het perfecte recept!
Zoals eerder aangehaald, vormt het de ideale basis voor verschillende mocktails. De lichte prikkeling van gember houdt het geheel interessant. De tinteling van bruiswater maakt je klaar voor 'den aperitief'! Wij zijn grote fan van Dzjing-Apple - fris én gezellig.
Wat heb je nodig?
- 3cl DZJING classic
- 5cl Bergappelsap
- 10cl bruiswater
- Ijsblokjes
- Citroen
- Kaneelstokje en steranijs
Hoe maak je het?
- Schud met de DZJING-fles. Meng de delen DZJING en appelsap.
- Top af met een citroenschijfje.
- Vul aan met bruiswater en ijsblokjes.
- Werk af met het kaneelstokje en steranijs.